Category Archives: Kitchen

PUMPKIN SOUP, ANYONE?

Ingat tak saya janji nak share resepi buah labu yang saya dapat minggu lepas. Sibuk sgt sepanjang minggu ni jadi baru hari ni ada masa nk try resepi yang diberi oleh beberapa kawan baik yang saya decide utk ‘mix-&-match’ resepi-resepi tersebut. Nah,..inilah hasilnya…rupanya SEDAP GILER rasa pumpkin soup ni. Makan dengan roti lorrr… Sape rasa nak cuba buat, boleh try resepi ni, ok…Bila sup pumpkin ni dah siap ada jugak member yg ckp kalau nk lagi sedap boleh tambah ‘origano’ tabur2 atas Read More...